ZARANGOLLO

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ZARANGOLLO

  • PAS 1

    Pelar, rentar i tallar a rodanxes les patates com per a fer truita. Fer el mateix amb els carbassons. Partir les cebes per la meitat i tallar-les de la mateixa manera. Tallar els pebrots a rectangles, escaldar els tomàquets, pelar-los, treure'ls les llavors i picar-los. En una paella amb força oli abocar les cebes, les patates i els pebrots. Quan estiguin cuits afegir-hi els carbassons i tot seguit els tomàquets. Salar, posar-hi un pessic d'Esencias de Tomillo y Romero Gallina Blanca i deixar coure a foc baix (com les patates d'una truita) fins que tot estigui tou. Escórrer l'oli i servir. Aquest plat acompanya molt bé les carns i els peixos a la planxa o al forn. Es pot menjar fred o calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online