Estofat d'albergínies

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Estofat d'albergínies

  • PAS 1

    Posa en remull els tomàquets en aigua tèbia, perquè es rehidratin una mica abans de fer-los servir. Pela i talla a rodanxes les albergínies. Col·loca les rodanxes dins del recipient. Varoma cobrint cada capa amb una mica de sal gruixuda. Deixa escórrer uns 30 minuts, perquè deixin anar l'excés d'aigua. Renta amb aigua freda per treure la sal, escorre de nou i eixuga amb un drap net o paper de cuina. Reserva.

  • PAS 2

    Pica la ceba pelada 10 segons, a velocitat 4. Baixa amb l'espàtula, afegeix l'oli i cuina 5 minuts, a 100º, velocitat 1. Escorre els tomàquets secs remullats i posa'ls al got amb el saltat del pas anterior, juntament amb les albergínies, els tomàquets pelats, la pastilla d'Avecrem, el sucre i el pebre molt. Programa 10 minuts, a 100º, velocitat 1.

  • PAS 3

    Al cap d'aquest temps prova la sal i afegeix una mica si fos necessari. Serveix calent o fred.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online