AMANIDA D'ARRÒS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA D'ARRÒS

  • PAS 1

    Posar a bullir 1 lt d'aigua amb lapastilla AVECREM VERDURES. Quan bulli, afegir-hi l'arròs i deixar-lo coure així durant 20 minuts aproximadament. Llavors, refrescar-lo i deixar-lo escórrer.

  • PAS 2

    Tallar els pebrots en forma de daus petits, pelar la ceba i picar-la Tallar lalvors el xoriço a rondanxes primes, rentar els tomàquets i tallar-los a quarts. Decorar les vores de la safata amb el xoriço.

  • PAS 3

    Posar en un bol una cullerada de mostassa, un pessic de sal, una mica de pebre, el vinagre i llavors afegir-hi l'oli, remenant el condunt.

  • PAS 4

    Tallar el peu dels xampinyons: rentar-lños ràpidament i tallar-los a tires. Barrejar en un bol l'arròs, els pebrots, la ceba, els xampinyons, els tomàqeuts i condimentar amb la vinagreta, que s'haurà preparat abans i posar-ho al mig de la safata ja decorada amb els trossos de xoriço.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online