CALLOS A LA MADRILENYA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer CALLOS A LA MADRILENYA

  • PAS 1

    En una cassola de fang amb oli sofregir els dos grans d'all pelats i sencers, la carn del pebrot xoriçer i el Tomate Frito Gallina Blanca. Deixar que es vagi fent a poc a poc a la cassola perquè es barregin els sabors. Afegir-hi els callos i la fulla de llorer. Salpebrar al gust i regar amb el bric de Base para Cocinar Fondo de Carne de Gallina Blanca. Coure uns 25 minuts a foc lent. Quan els callos estiguin ja al seu punt afegir-hi els cigrons. Servir a la mateixa cassola.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online