CANELÓ DE COLOMÍ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CANELÓ DE COLOMÍ

  • PAS 1

    Picar les cebes i l'all i programar 15 segons a velocitat 5. Afegir-hi oli i posar-ho 8 minuts a 100º, velocitat 1. Afegir-hi els pits de colomí tallats en 2, 2 minuts a 100º, velocitat 1 sense el cubilet.

  • PAS 2

    Afegir-hi el vi negre, el caldo, el romaní, el llorer i la farigola i coure 20 minuts, temperatura varoma a velocitat 1, deixant que evapori. Treure els pits, esmicolar-los i reservar-los. Afegir la xocolata a la salsa i deixar reduir a la meitat a velocitat cullera, temperatura varoma.

  • PAS 3

    Triturar la salsa i guardar-ne una mica per a lligar els pits de colomí i perquè no quedi el farciment massa sec. Tallar la placa de pasta en dos, farcir les plaques i cobrir-les amb el formatge de vaca fumat. Gratinar i servir amb una mica de salsa i un puré de pastanagues o de carbassa.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online