GOULASCH

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    543,61kcal

  • Hidrats

    23,63g

  • Proteïnes

    39,98g

  • Greixos

    36,39g

Com fer GOULASCH

  • PAS 1

    Fregir la vedella després de condimentar-la amb l'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal i enfarinar-la. Afegir-hi la pastanaga i el pebre vermell. Quan estigui tendra la pastanaga agregar el pot de Pisto Gallina Blanca.

  • PAS 2

    Afegir-hi el conyac i, si cal, una mica de caldo. Deixar coure a foc lent durant uns 25-30 minuts segons el tipus de carn (En olla a pressió 12 minuts a partir que la vàlvula pugi). Al moment de servir, afegir-hi un iogurt natural.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online