Suquet d'escórpora

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Suquet d'escórpora

  • PAS 1

    En una cassola al foc amb oli, posar a ofegar el pebrot i els alls nets i trossejats. Afegir les patates pelades i tallades a trossos. Sofregir uns 2 o 3 minuts i mullar amb el caldo. Deixar coure la patata fins que estigui tendra.

  • PAS 2

    Elaborar la picada en un morter o picadora elèctrica. Quan les patates estiguin al punt afegir la cabra roca prèviament escamada, filetejada i salpebrada. També la picada. Acabar al forn a 180ºC uns 6 o 7 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online