DÒNUTS

  • 40-60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

Com fer DÒNUTS

  • PAS 1

    Deixatar el llevat en 50 ml de llet i deixar reposar uns minuts. Barrejar la llet sobrant, la mantega i els rovells. Batre lleugerament i afegir al llevat ja dissolt. Afegir-ho a la farina i treballar-ho uns minuts que que quedi llisa. Cobrir i deixar fermentar en un lloc càlid.

  • PAS 2

    Amassar un altre cop tres minuts a sobre d'una taula unamica enfarinada i estendre amb un corró fins obtenir un gruix de 2,5cm. Amb l'ajuda de dos tallapastres rodons de diferent diàmetre, tallar discos i fer hi un forat al centre.

  • PAS 3

    Posar els donuts a sobre d'una superfície untada amb oli o mantega i deixar-los fermentar un altre cop 20 minuts. Fregir-os en oli abundant. Escórre'ls i escampar-hi el sucre glas per sobre. Deixar-los refredar abans de cobrir-los amb la xocolata fosa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online