ALBERGÍNIES MARINADES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ALBERGÍNIES MARINADES

  • PAS 1

    Preparar la marinada amb el vinagre, l'oli, la sal, el bitxo, el sucre, l'all picat i el condimetn Avecrem Fines Herbes. Reservar.

  • PAS 2

    Netejar i tallar al llarg les albergínies, eliminant-ne els extrems. Salpebrar i fregir-les en l'oli. Escórrer-les bé i passar-les a una safata. Regar amb la marinada i deixar-les 12 hores.

  • PAS 3

    Tallar les llesques de pa en dos triangles, untar-los amb mantega, abocar-hi per sobre el bitxo i daura-les al forn. Servir les albergínies amb unes fulles d'alfàbrega i acompanyades del pa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online