TRUITA D'ALBERGÍNIES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer TRUITA D'ALBERGÍNIES

  • PAS 1

    Pelar i tallar les albergínies a rodanxes fines. Pelar, rentar i tallar a làmines les patates. Pelar i picar els alls.

  • PAS 2

    Posar una olla amb aigua a bullir. Col.locar-hi a sobre la cistella per a coure al vapor les patates i les albergínies. Quan estiguin tendres retirar la olla del foc, condimentar amb Avecrem All i Julivert, pebre, romaní i reservar.

  • PAS 3

    En un bol ample batre els ous, salpebrar, barrejar amb el oigurt i afegir-hi les patates i les albergínies.

  • PAS 4

    Posar a escalfar una paella amb dues cullerades d'oli. Abocar la barreja i quallar primer d'un costat, donar-li la volta amb l'ajut d'un plat i quallar de l'altre costat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online