Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer TRUITA D'ALBERGÍNIES
-
PAS 1
Pelar i tallar les albergínies a rodanxes fines. Pelar, rentar i tallar a làmines les patates. Pelar i picar els alls.
-
PAS 2
Posar una olla amb aigua a bullir. Col.locar-hi a sobre la cistella per a coure al vapor les patates i les albergínies. Quan estiguin tendres retirar la olla del foc, condimentar amb Avecrem All i Julivert, pebre, romaní i reservar.
-
PAS 3
En un bol ample batre els ous, salpebrar, barrejar amb el oigurt i afegir-hi les patates i les albergínies.
-
PAS 4
Posar a escalfar una paella amb dues cullerades d'oli. Abocar la barreja i quallar primer d'un costat, donar-li la volta amb l'ajut d'un plat i quallar de l'altre costat.