Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
Informació nutricional
-
Energia
261,05kcal
-
Hidrats
17,28g
-
Proteïnes
45,73g
-
Greixos
36,99g
Com fer CALAMARS A L'AMERICANA
-
PAS 1
Netejar i rentar bé els calamars. Ofegar-los en una cassola amb l'oli, afegir-hi la ceba, el pebrot picadet i la pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolada.
-
PAS 2
Mantenir a foc lent fins que la ceba agafi color. Afegir-hi el vi, deixar evaporar i afegir-hi el tomàquet, el pebre vermell i ofegar-ho tot amb el Caldo de Peix Gallina Blanca.
-
PAS 3
Coure-ho uns 20 minuts. Comprobar si els calamars estan tendres i servir.