Ingredients
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
Com fer CREMA NATZARENA
-
PAS 1
En una olla gran o una cassola ambla escalfar l'oli i la mantega i ofegar-hi la ceba picada fins que estigui transparent, sense que agafi color. Afegir-hi l'all picat i ofegar-lo breument. Tot seguit afegir la col llombarda tallada en juliana molt fineta i el caldo GALLINA BLANCA.
-
PAS 2
Triturar i passar pel colador xinès fins aconseguir una crema llisa i avellutada. Rectificar el punt de sal. Si la crema és massa espessa afegir més caldo fins aconseguir la consistència desitjada.
-
PAS 3
Servir en bols o plats de sopa blancs perquè contrasti amb el bonic color de la crema. En el darer moment afegir uns talls molt fins de formatge parmesà (es poden obtenir amb l'ajut d'un pelapatates).
-
PAS 4
A disfrutar d'aquesta crema, que és molt bona!