GASPATXO D'ALVOCAT

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer GASPATXO D'ALVOCAT

  • PAS 1

    Tallar per la meitat al llarg l'alvocat. Treure'n el pinyol i la polpa amb una cullera. Triturar la polpa de l'alvocat amb la resta d'ingredients durant 3 minuts a velocitat alta, 7-8 com a mínim, fins que quedi una crema molt fina.

  • PAS 2

    Deixar refredar bé abans de servir. Quan estigui ben fred tastar-ho i rectificar, afegint-hi mes sal o vinagre si calgués. Servir molt fred decorat amb ciboulet picat. També admet coriandre i tomàquet picat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online