QUICHE D'ALBERGÍNIES

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tallarines a la Parmesana

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer QUICHE D'ALBERGÍNIES

  • PAS 1

    Tallar les albergínies a quadrets petits i posar en remull amb aigua i sal. Escórrer i posar a estofar lentament en una mica d'oli.

  • PAS 2

    Estendre la pasta de full amb el corró i folrar un motllo, punxant la pasta perquè no s'infli. Barrejar la nata, els ous, l'Avecrem Caldo de Pollo i la nou moscada amb les albergínies.

  • PAS 3

    Estendre la pasta de full amb el corró i folrar un motllo, punxant la pasta perquè no s'infli. Barrejar la nata, els ous, l' Avecrem Caldo de Pollo i la nou moscada amb les albergínies.

  • PAS 4

    Omplir la pasta de full amb aquesta massa i cobrir-la amb el formatge ratllat. Coure al forn a 200ºC durant 30 minuts. Servir calenta o freda.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online