Ingredients
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
Com fer QUICHE D'ALBERGÍNIES
-
PAS 1
Tallar les albergínies a quadrets petits i posar en remull amb aigua i sal. Escórrer i posar a estofar lentament en una mica d'oli.
-
PAS 2
Estendre la pasta de full amb el corró i folrar un motllo, punxant la pasta perquè no s'infli. Barrejar la nata, els ous, l'Avecrem Caldo de Pollo i la nou moscada amb les albergínies.
-
PAS 3
Estendre la pasta de full amb el corró i folrar un motllo, punxant la pasta perquè no s'infli. Barrejar la nata, els ous, l' Avecrem Caldo de Pollo i la nou moscada amb les albergínies.
-
PAS 4
Omplir la pasta de full amb aquesta massa i cobrir-la amb el formatge ratllat. Coure al forn a 200ºC durant 30 minuts. Servir calenta o freda.