CANELONS DE FESTA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CANELONS DE FESTA

  • PAS 1

    En una paella amb una mica d'oli daurar els llagostins i reseravr-los. Esmicolar el rap i escaldar-lo en aigua calenta i salada.

  • PAS 2

    En una olla bullint i salada posar les plaques de canelons El Pavo segons indicació de la caixa.

  • PAS 3

    Preparar la beixamel GALLINA BLANCA tal com s'indica al sobre, afegir-hi 3 cullerades de salsa de tomàquet, els trossets de rap i els llagostins que haurem tallat en tres trossos. Barrejar-ho tot bé.

  • PAS 4

    Posar les plaques en el marbre i farcir-les amb el marisc i el peix. Fer els canelons, posar per sobre el formatge ratllat i gratinar-los.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online