GUISAT MAREJAT

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer GUISAT MAREJAT

  • PAS 1

    Pelar les patates i tallar-les a dauets. Pelar les albergínies, tallar-les a dauets, posar-les en un escorredor i tirar-hi sal per sobre. Retirar la pell de la carbassa i tallar-la a daus. Netejar les mongetes i tallar-les a trossets.

  • PAS 2

    Pelar les patates i tallar-les a dauets. Pelar les albergínies, tallar-les a dauets, posar-les en un escorredor i tirar-hi sal per sobre.

  • PAS 3

    En una paella escalfar l'oli i ofegar-hi el sofregit de ceba i el Tomate Frito Gallina Blanca. Afegir-hi totes les verdures i ofegar-ho. Condimentar-ho amb la pastilla de Avecrem Caldo de Pollastre.

  • PAS 4

    Retirar la pell de la carbassa i tallar-la a daus. Netejar les mongetes i tallar-les a trossets.

  • PAS 5

    Abocar-ho tot en una olla amb els cigrons i el Caldo de Gallina Blanca. A la paella, amb l'oli que quedi, posar el pebre vermell, donar-hi unes voltes ràpides i abocar-lo a l'olla del guisat, deixant-ho coure a foc lent 20 minuts, fins que les verdures estiguin cuites.

  • PAS 6

    Afegir totes les verdures i coure-ho tot junt. Condimentar amb la pastilla d' Avecrem Caldo de Pollo.

  • PAS 7

    Abocar-ho tot en una olla amb els cigrons i el Caldo Casero de Verduras Gallina Blanca. A la paella, amb l'oli que quedi, posar el pebre vermell, donar-hi unes voltes ràpides i abocar-lo a l'olla del guisat, deixant-ho coure a foc lent 20 minuts, fins que les verdures estiguin cuites.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online