Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
Com fer GUISAT MAREJAT
-
PAS 1
Pelar les patates i tallar-les a dauets. Pelar les albergínies, tallar-les a dauets, posar-les en un escorredor i tirar-hi sal per sobre. Retirar la pell de la carbassa i tallar-la a daus. Netejar les mongetes i tallar-les a trossets.
-
PAS 2
Pelar les patates i tallar-les a dauets. Pelar les albergínies, tallar-les a dauets, posar-les en un escorredor i tirar-hi sal per sobre.
-
PAS 3
En una paella escalfar l'oli i ofegar-hi el sofregit de ceba i el Tomate Frito Gallina Blanca. Afegir-hi totes les verdures i ofegar-ho. Condimentar-ho amb la pastilla de Avecrem Caldo de Pollastre.
-
PAS 4
Retirar la pell de la carbassa i tallar-la a daus. Netejar les mongetes i tallar-les a trossets.
-
PAS 5
Abocar-ho tot en una olla amb els cigrons i el Caldo de Gallina Blanca. A la paella, amb l'oli que quedi, posar el pebre vermell, donar-hi unes voltes ràpides i abocar-lo a l'olla del guisat, deixant-ho coure a foc lent 20 minuts, fins que les verdures estiguin cuites.
-
PAS 6
Afegir totes les verdures i coure-ho tot junt. Condimentar amb la pastilla d' Avecrem Caldo de Pollo.
-
PAS 7
Abocar-ho tot en una olla amb els cigrons i el Caldo Casero de Verduras Gallina Blanca. A la paella, amb l'oli que quedi, posar el pebre vermell, donar-hi unes voltes ràpides i abocar-lo a l'olla del guisat, deixant-ho coure a foc lent 20 minuts, fins que les verdures estiguin cuites.