CISTELLES DE LLETONS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CISTELLES DE LLETONS

  • PAS 1

    Rentar els lletons i posar-los en un bol amb aigua freda. Deixar-los en remull tres hores, canviant l'aigua cada 40 minuts aproximadament. Escórre'ls i posar-los a coure amb la pastanaga, el porro, l'api, la farigola, el llorer, la llimona i l'Avecrem Caldo de Pollastre. Deixar coure 10 minuts a foc lent. Escórrer els lletons i treure'n el greix. Assecar-los i tallar-los a trossos regulars.

  • PAS 2

    Enfarinar-los amb una cullerada de farina. Escalfar la meitat de la mantega i daurar-hi els lletons. Reservar.

  • PAS 3

    Fer una beixamel amb la mantega i la farina sobrant afegint, sense deixar de remenar, el caldo i la llet. Coure a foc lent fins que espessis, retirar del foc, rectificar de sal i barrejar amb els xampinyons i els lletons. Farcir la pasta de full i servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online