Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer CISTELLES DE LLETONS
-
PAS 1
Rentar els lletons i posar-los en un bol amb aigua freda. Deixar-los en remull tres hores, canviant l'aigua cada 40 minuts aproximadament. Escórre'ls i posar-los a coure amb la pastanaga, el porro, l'api, la farigola, el llorer, la llimona i l'Avecrem Caldo de Pollastre. Deixar coure 10 minuts a foc lent. Escórrer els lletons i treure'n el greix. Assecar-los i tallar-los a trossos regulars.
-
PAS 2
Enfarinar-los amb una cullerada de farina. Escalfar la meitat de la mantega i daurar-hi els lletons. Reservar.
-
PAS 3
Fer una beixamel amb la mantega i la farina sobrant afegint, sense deixar de remenar, el caldo i la llet. Coure a foc lent fins que espessis, retirar del foc, rectificar de sal i barrejar amb els xampinyons i els lletons. Farcir la pasta de full i servir de seguida.