LLUÇ EN VENTALL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer LLUÇ EN VENTALL

  • PAS 1

    Pelar i tallar a rodanxes les patates, els tomàquets i la ceba. Posar-ho tot en una safata de forn junt amb el llorer i condimentar-ho amb Avecrem Caldo de Peix i pebre. Ruixar-ho per sobre amb oli. Coure-ho al forn durant 15 minuts a 180ºC.

  • PAS 2

    Posar-hi a sobre el lluç, escampar-hi el julivert i l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Peix esmicolada. Continuar la cocció 15 minuts més.

  • PAS 3

    Posar en un morter els grans d'all, el pebre i mig vas d'oli. Aixafar-ho tot bé i abocar aquesta barreja per sobre del lluç quan estigui cuit. Servir calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online