ESPINACS A LA BÚLGARA

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ESPINACS A LA BÚLGARA

  • PAS 1

    Bullir els espinacs en uan cassola amb dues pastilles d'AVECREM VBERDURES. Un cop bullides, escórrer-les molt bé. Després abocar-les en una paella i hi afegim els formatgets segons volguem, fent així una pasta.

  • PAS 2

    Per altra banda, coure les patates per a fer un puré consistent afegint-hi llet.

  • PAS 3

    En una safata posar una base de puré de patates seguida d'una altra base d'espinacs, després una altra de patates i una altra d'espinacs... així fins que ja no quedin ingredients.

  • PAS 4

    Finalment, batre un ou al que s'ha afegit un iogurt natural. Abocar-ho per sobre dels espinacs i les patates i poasr-ho al forn uns 10 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online