ARRÒS BANDERA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer ARRÒS BANDERA

  • PAS 1

    Ofegar els alls en una mica d'oli i afegir-hi el pebrot tallat a trossets, la cullerada de tomàquet, el colorant i l'arròs. Cobrir amb (8 tassetas de les quals s'ha mesurat l'arrós) del Caldo de Pollastre Gallina Blanca i preparar així un arròs sec i groc.

  • PAS 2

    Mentres, barrejar la tassa de Tomate Frito Gallina Blanca amb la tonyina esmicolada, el pebrot morrón a trossos i dos ous durs picats.

  • PAS 3

    En un motllo rodó posar la meitat de l'arròs, farcir-lo amb la picada i a sobre tornar-hi a posar arròs. Deixar refredar i treure del motllo a sobre d'un llit d'enciam picat molt fi. Cobrir de maionesa i decorar amb ou dur i pebrot morrón.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online