Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
100% natural, gust casolà
Com fer ARRÒS BANDERA
-
PAS 1
Ofegar els alls en una mica d'oli i afegir-hi el pebrot tallat a trossets, la cullerada de tomàquet, el colorant i l'arròs. Cobrir amb (8 tassetas de les quals s'ha mesurat l'arrós) del Caldo de Pollastre Gallina Blanca i preparar així un arròs sec i groc.
-
PAS 2
Mentres, barrejar la tassa de Tomate Frito Gallina Blanca amb la tonyina esmicolada, el pebrot morrón a trossos i dos ous durs picats.
-
PAS 3
En un motllo rodó posar la meitat de l'arròs, farcir-lo amb la picada i a sobre tornar-hi a posar arròs. Deixar refredar i treure del motllo a sobre d'un llit d'enciam picat molt fi. Cobrir de maionesa i decorar amb ou dur i pebrot morrón.