BUNYOLS D'ESPINACS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer BUNYOLS D'ESPINACS

  • PAS 1

    Bullir els espinacs i triturar-los. En una cassola posar la mantega i ofegar-hi els espinacs junt amb l'Avecrem Caldo de Pollo esmicolat. Afegir-hi la nata, l'ou batut i la pell ratllada de llimona. Deixar refredar.

  • PAS 2

    Formar boles amb la massa d'espinacs afegint-hi farina fins que no s'enganxi a les mans.

  • PAS 3

    Per a fer la massa d'arrebossar barrejar el brandy, l'aigua i la farina fins formar una massa una mica espessa. Passar les boles d'espinacs per la pasta i fregir-les en força oli ben calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online