CANELONS CALIFORNIA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CANELONS CALIFORNIA

  • PAS 1

    En una cassola amb oli, fregir el bacon fins daurar-lo. Afegir la ceba, a foc suau, i quan estigui tova els alls picats. Afegir llavors els xampinyons i fregir-los durant 15 minuts a foc viu fins que es redueixi l'aigua. Afegir la carn i, quan estigui una mica daurada, el vi i deixar que es redueixi. Afegir les olives, ra ratlladura de llimona, la taronja i amanir-ho amb farigola, sal i pebre. Triturar bé tots els ingredients.

  • PAS 2

    Farcir els canelons El Pavo, prèviament remullats, segons instruccions.

  • PAS 3

    Cobrir amb Mi Salsa Bechamel, escampar-hi per sobre el formatge i gratinar-ho.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online