ARRÒS HINDI

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer ARRÒS HINDI

  • PAS 1

    Posar en una olla a pressió la mantega i el sofregit de ceba. Afegir-hi la poma a dauets, les panses i els pinyons. Quan estiguin ofegats, afegir-hi l'arròs, la pell de la taronja ratllada i el curry.

  • PAS 2

    Remenar i afegir-hi el suc de taronja junt amb el Caldo de Pollastre Gallina Blanca. Tancar l'olla, esperar que bulli, abaixar el foc i mantenir durant 1 minut. Apartar l'olla del foc i deixar-la reposar uns 10-12 minuts. També es pot fer servir com acompanyament.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online