"CHULAS" D'ARRÒS

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer "CHULAS" D'ARRÒS

  • PAS 1

    Posar la llet al foc en un pot amb la pell de taronja. Quan comenci a bullir abocar-hi l'arròs i daiexar-lo deu minuts a foc suau (remenant de tant en tant). Afegir-hi el sucre i deixar deu minuts més aproximadament, fins que l'arròs estigui al dente i la llet gairebé consumida.

  • PAS 2

    Mentres, preparar un almívar amb l'aigua, el sucre i el vi. Coure durant deu minuts a foc mig. Reservar en una cassola de fang refractària. Muntar les clares a punt de neu amb el sucre i reservar-les en una màniga pastissera amb broc d'estrella.

  • PAS 3

    Tallar l'arròs amb llet a quadrats i passar-los per farina i ou. Fregir en oli ben calent fins que estiguin ben daurats per tots costats. Posar a l'almívar i decorar amb un rossté de clasa a punt de neu. Escampar-hi per sobre el sucre glas i escalfar al forn durant 10 minuts a 180ºC fins que es dauri. Abans de servir decorar amb canyella mòlta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online