Ingredients
Com fer CROQUETES D'ESPINACS
-
PAS 1
Rentar, escórrer i tallar fins els espinacs. Pelar i picar en juliana la ceba. Pelar i picar els alls. Condimentar amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal. Preparar un sofregit amb aquests ingredients i reservar-lo.
-
PAS 2
En una olla posar a escalfar la mantega, afegir-hi la farina i remenar amb una cullera de fusta. Quan la farina estigui una mica torrada, sense parar de donar-hi voltes amb la cullera, afegir-hi a poc a poc la llet a mesura que la beixamel bulli. Afegir-hi el sofregit d'espinacs, condimentar-lo am sal, pebre i nou moscada i continuar remenant fins aconseguir una textura espessa. Abocar la massa en un bol i reservar-la fins que estigi freda.
-
PAS 3
Amb l'ajut d'una cullera fer les croquetes, arrebossant-les en farina, ou i pa ratllat. Posar a escalfar l'oli en una paella ampla i anar-hi fregint les croquetes fins que estiguin daurades pels dos costats. Deixar-les escórrer a sobre d'un paper absorvent i servir-les.