PORRA ESTIUENCA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer PORRA ESTIUENCA

  • PAS 1

    Posar els panets en remull.

  • PAS 2

    Posar al vas de la batedora els tomàquets, els pebrots, els alls tallats a trossos, la sal i el pebre i batre bé. Afegir-hi el pa escorregut i continuar batent fins que quedi tot ben fi.

  • PAS 3

    Posar-ho tot en un bol de servir. Afegir-hi el Caldo de Carne Gallina Blanca i remenar bé. Ha de quedar més aviat espès. Guardar a la nevera fins el moment de menjar, ja que com més fresc millor.

  • PAS 4

    Posar el pernil en un bol i els ous en un altra i la "porra" ja estàra a punt per a menjar. Es pot menjar sola o escampant-hi per sobre el pernil i l'ou ratllat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online