CONILL A LA CAÇADORA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CONILL A LA CAÇADORA

  • PAS 1

    Escalfar l'oli en una cassola i saltar el conill a trossos.

  • PAS 2

    Afegir la ceba, l'escalonia i els alls molt picats. Llavors afegir el vi i els xampinyons tallats a trossos. Condimentar amb Avecrem Caldo de carne -30% de sal.

  • PAS 3

    Afegir la ceba, l'escalonia i els alls molt picats. Llavors afegir el vi i els xampinyons tallats a trossos. Condimentar amb Avecrem 100% Natural Carne.

  • PAS 4

    Deixar que cogui a poc a poc fins que quedi ben reduït. Quan es vagi a servir, abocar-hi per sobre el julivert tallat ben petitet.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online