Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer CONILL A LA CAÇADORA
-
PAS 1
Escalfar l'oli en una cassola i saltar el conill a trossos.
-
PAS 2
Afegir la ceba, l'escalonia i els alls molt picats. Llavors afegir el vi i els xampinyons tallats a trossos. Condimentar amb Avecrem Caldo de carne -30% de sal.
-
PAS 3
Afegir la ceba, l'escalonia i els alls molt picats. Llavors afegir el vi i els xampinyons tallats a trossos. Condimentar amb Avecrem 100% Natural Carne.
-
PAS 4
Deixar que cogui a poc a poc fins que quedi ben reduït. Quan es vagi a servir, abocar-hi per sobre el julivert tallat ben petitet.