CREPS D'ESPÀRRECS

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CREPS D'ESPÀRRECS

  • PAS 1

    Preparar les creps: batre en un bol amb al batedora elèctrica o varilles els ous amb la sal i el cre. Afegir-hi la farina a poc a poc combinant amb la llet freda per a deixatar bé la barreja, aconseguint una crema espessa. Escalfar una paella antiadherent untada amb una mica de mantefg i abocar-hi un potet de la barreja anterior (escórrer la massa sobrant perquè quedin ben fines). Donar la volta a la crep i treure-la de la paella. Posar-les una a sobre de l'altra tapades amb paper de plata per a evitar que es refredin.

  • PAS 2

    Rentar els espàrrecs a sota l'aixeta i tallar amb les mans la part dura. Coure'ls al vapor durant 5 minuts, deixant-los al dente. Deixar-los refredar del tot i tallar-los a trossos petits reservant les puntes senceres. Picar fins els ous durs i els créixens. Barrejar tots els ingredients en un bol i afegir-hi la maionesa i la mostassa (alleugerir amb dues cullerades de nata o iogurt). Condimentar amb un pessic d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal.

  • PAS 3

    Tallar cada crep per la meitat i omplir-la amb una cullera amb l'amanida, posant les puntes d'espàrrec als extrems. Enrotllar-les i presentar-les en una safata rodona. Tallar el porro en juliana i abocar-lo per sobre les creps. Decorar el centre amb els tomàquets Cherry.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online