OUS A LA BORDALESA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer OUS A LA BORDALESA

  • PAS 1

    Estendre la pasta de full i tallar-ne quatre rodones. Posar-les a sobre d'una placa de forn.

  • PAS 2

    Fer el puré de patates amb la llet i l'aigua segons s'indiqui al paquet i posar-los en una màniga pastissera amb broc arrissat. Fer una barana als discos de pasta defull. Punxar el cente dels discos i pintar-los amb ou batut. Coure'ls al forn fins que estiguin daurats.

  • PAS 3

    Mentres, rentar els bolets i picar-los. En una paella fondre la mantega i ofegar-les. Afegir-hi els ous batuts amb la nata. Condimentar amb Avecrem Caldo de Pollastre i remenar fins que quallin. Omplir els pastissets i servir-los calents.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online