OSSOBUCO

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer OSSOBUCO

  • PAS 1

    Salpebrar la carn, enfarinar-la una mica i fregir-la en una paella amb una mica d'oli i reservar.

  • PAS 2

    En una cassola amb una mica d'oli saltar l'all i l'api picats a foc mig durant uns 5 minuts.

  • PAS 3

    Afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca, saltar 5 minuts més, afegir-hi la carn i el vi. Deixar-lo evaporar.

  • PAS 4

    Abocar la Base para Cocinar de Carne Gallina Blanca i les pells de llimona i taronja, tapar la cassola i coure 30 minuts a foc lent. Es pot fer a l'olla a pressió en 15 minuts.

  • PAS 5

    Quan la carn estigui tendra retirar la carn, treure les pells dels cítrics i triturar la salsa. Servir amb pasta o arròs blanc.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online