OSSOBUCO A LA MILANESA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer OSSOBUCO A LA MILANESA

  • PAS 1

    Condimentar la carn amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Carn esmicolada, enfarinar-la lleugerament i fregir-la en una paella amb una mica d'oli. Escórrer-la i reservar-la. En una cassola fondre la mantega i saltar-hi el sofregit d'hortalisses a foc mig durant uns 5 minuts. Afegir-hi l'all picat i el Tomate Frito Gallina Blanca, saltar-lo 5 minuts més i afegir-hi el vi.

  • PAS 2

    Abocar el Caldo de Carn Gallina Blanca i afegir-hi la carn. Coure a foc lent fins que la carn estigui tendre, uns 45 minuts. Quan estigui cuita separar la carn de la resta del guisat i posar-la a la safata de servir, mantenint-la calenta.

  • PAS 3

    Mentres, tornar a bullir la salsa. Afegir-hi el julivert i les pells de taronja i llimona a bastonets. Deixar coure 5 minuts. Triturar i regar la carn amb la salsa. Servir amb arròs o pasta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online