Ingredients
Com fer CREMA D'AGRELLES I EMMENTAL
-
PAS 1
Per a fer el caldo: rentar i pelar les verdures tallant-les a trossos petits. Posar-les en una olla coberta amb 2 litres d'aigua i 2 pastilles d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal. Posar l'olla a coure a foc viu, tapant-la. Quan comenci a bullir destapar-la deixant-la 20 minuts fins que el líquid es redueixi una mica, treient l'escuma quan sigui necessari. A continuació, colar el caldo i reservar-lo.
-
PAS 2
Rentar i pelar les agrelles, eliminant-ne les tiges més gruixudes. Afegir-hi el caldo i deixar coure 20 o 25 minuts a foc suau. Afegir-hi la maizena en els darrers 5 minuts (deixatada en una mica de caldo fred) i remenar perquè no es formin grumolls. Quan comencin a espessir retirar del foc i passar per la batedora.
-
PAS 3
Posar un altre cop al foc i afegir-hi la llet evaporada i el comí. Remenar amb les varilles i condimentar amb sal i pebre fent bullir durant 10 minuts. Llavors, picar el formatge a daus regulars i repartir-lo en plats individuals, cobrint-los amb la crema. Decorar amb julivert picat i servir ben calent.