Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer AMANIDA ALSACIANA
-
PAS 1
Bullir les patates amb la pell i amb un pessic d'Avecrem Pollastre. Pelar-les i tallar-les a daus. Tirar-hi oli, un rajolí de vinagre i reservar-les.
-
PAS 2
Bullir les patates amb la pell i amb un pessic d' Avecrem Caldo de Pollo. Pelar-les i tallar-les a daus. Tirar-hi oli, un rajolí de vinagre i reservar-les.
-
PAS 3
Pelar les pomes, tallar-les a daus petits i rajar-les amb suc de llimona. Tallar a trossos les salsitxes i els cogombrets
-
PAS 4
Barrejar-ho tot i reservar a la nevera fins el moment de servir. Barrejar la mostassa amb la nata i servir apart.