AMANIDA ALSACIANA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA ALSACIANA

  • PAS 1

    Bullir les patates amb la pell i amb un pessic d'Avecrem Pollastre. Pelar-les i tallar-les a daus. Tirar-hi oli, un rajolí de vinagre i reservar-les.

  • PAS 2

    Bullir les patates amb la pell i amb un pessic d' Avecrem Caldo de Pollo. Pelar-les i tallar-les a daus. Tirar-hi oli, un rajolí de vinagre i reservar-les.

  • PAS 3

    Pelar les pomes, tallar-les a daus petits i rajar-les amb suc de llimona. Tallar a trossos les salsitxes i els cogombrets

  • PAS 4

    Barrejar-ho tot i reservar a la nevera fins el moment de servir. Barrejar la mostassa amb la nata i servir apart.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online