LLAGOSTINS FLAMBEJATS

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer LLAGOSTINS FLAMBEJATS

  • PAS 1

    Daurar el pot de sofregit de ceba en dues cullerades d'oli, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i deixar coure. Preparar la picada i afegir-la al sofregit. Afegir-hi 2 cullerades de whisky i el vas de Caldo de Peix Gallina Blanca. Coure fins que espessi una mica i reservar.

  • PAS 2

    Saltar els llagostins en oli i condimentar-los amb l'Avecrem Caldo de Peix. Abocar la resta de whisky i flambejar. Afegir-hi el sofregit preparat i servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online