ESCALIVADA

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ESCALIVADA

  • PAS 1

    Amb el forn a 180º, rostir els pebrots, les albergínies, els tomàquets, la ceba sencera i les patates amb la pell (rentades i assecades) i millor embolicades amb paper d'alumini. Han de coure 1 hora i mitja aproximadament, donant-los la volta. Quan estiguin totes les verdures ja rostides, pelar-les (totes menys les patates).

  • PAS 2

    Tallar a tires els pebrots i les albergínies. Tallar els tomàquets a trossos i treure'ls les llavors i la tija. Tallar la ceba a grills. Condimentar amb 1 pastilla d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal esmicolada, pebre i oli.

  • PAS 3

    Tallar les patates per la meitat, buidar-les, tallar-les a trossos, condimentar-les amb Avecrem All i Julivert Granulat i tornar-les a omplir amb la patata. Servir l'escalivada en una safata plana, posant-hi primer els pebrots, tot seguit les albergínies, les cebes i les patates. Decorar-ho amb les olives negres. Amanir-ho amb un bon raig d'oli d'oliva i l'all picat ben fi.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online