Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer CALDERET
-
PAS 1
En una perola de ferro a ser possible, ofegar la carn partida a trossos junt amb la ceba, el pebrot verd i el llorer. També s'hi poden afegir herbes aromàtiques al gust de cadascú, com l'orenga.
-
PAS 2
Quan estigui ben ofegada s'hi aboca el pebre vermell junt amb el bitxo i es refregeix.
-
PAS 3
A continuació es condimenta amb all i julivert, després es cobreix la carn amb aigua freda i es deixa coure. Es condimenta amb la pastilla d'AVECREM CARN.
-
PAS 4
Quan la carn està gairebé cuita s'hi aobquen les patates tallades a trossos grans, a "tarazón o "cachelos", és a dir enlloc de tallar-les del tot, acabar arrancant-les per tal que el porus quedi obert i el guisat penetri millor dins la patata. Quan la patata estigui cuita, procurant que no quedi molt sec, es decora amb pèsols i tires de pebrot morron.