CALDERET

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CALDERET

  • PAS 1

    En una perola de ferro a ser possible, ofegar la carn partida a trossos junt amb la ceba, el pebrot verd i el llorer. També s'hi poden afegir herbes aromàtiques al gust de cadascú, com l'orenga.

  • PAS 2

    Quan estigui ben ofegada s'hi aboca el pebre vermell junt amb el bitxo i es refregeix.

  • PAS 3

    A continuació es condimenta amb all i julivert, després es cobreix la carn amb aigua freda i es deixa coure. Es condimenta amb la pastilla d'AVECREM CARN.

  • PAS 4

    Quan la carn està gairebé cuita s'hi aobquen les patates tallades a trossos grans, a "tarazón o "cachelos", és a dir enlloc de tallar-les del tot, acabar arrancant-les per tal que el porus quedi obert i el guisat penetri millor dins la patata. Quan la patata estigui cuita, procurant que no quedi molt sec, es decora amb pèsols i tires de pebrot morron.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online