MARMITAKO

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer MARMITAKO

  • PAS 1

    Sofregir el sofregit de ceba junt amb els porros tallats a rodanxes fines i el pebrot verd picadet. Afegir-hi les patates a daus i el vi blanc. Deixar evaporar.

  • PAS 2

    Afegir-hi el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Quan les patates estiguin a mig coure, 10 min. afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i coure-ho 10 min. més, (si es fa amb olla a pressió, reduir a la meitat el Caldo i el tems de cocció).

  • PAS 3

    Afegir-hi el Caldo Casero de Pescado Gallina Blanca. Quan les patates estiguin a mig coure, 10 min. afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i coure-ho 10 min. més, (si es fa amb olla a pressió, reduir a la meitat el Caldo Casro de Pescado i el tems de cocció).

  • PAS 4

    Afegir la tonyina a daus i escampar-hi per sobre les pastilles d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolada i el julivert. Apagar el foc i deixar reposar tapat 3 minuts. Servir molt calent.

  • PAS 5

    Afegir la tonyina a daus i escampar-hi per sobre les pastilles d' Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco esmicolada i el julivert. Apagar el foc i deixar reposar tapat 3 minuts. Servir molt calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online