Ingredients
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
Com fer MARMITAKO
-
PAS 1
Sofregir el sofregit de ceba junt amb els porros tallats a rodanxes fines i el pebrot verd picadet. Afegir-hi les patates a daus i el vi blanc. Deixar evaporar.
-
PAS 2
Afegir-hi el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Quan les patates estiguin a mig coure, 10 min. afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i coure-ho 10 min. més, (si es fa amb olla a pressió, reduir a la meitat el Caldo i el tems de cocció).
-
PAS 3
Afegir-hi el Caldo Casero de Pescado Gallina Blanca. Quan les patates estiguin a mig coure, 10 min. afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i coure-ho 10 min. més, (si es fa amb olla a pressió, reduir a la meitat el Caldo Casro de Pescado i el tems de cocció).
-
PAS 4
Afegir la tonyina a daus i escampar-hi per sobre les pastilles d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolada i el julivert. Apagar el foc i deixar reposar tapat 3 minuts. Servir molt calent.
-
PAS 5
Afegir la tonyina a daus i escampar-hi per sobre les pastilles d' Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco esmicolada i el julivert. Apagar el foc i deixar reposar tapat 3 minuts. Servir molt calent.