Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
Com fer LLENTIES
-
PAS 1
Posar les llenties en remull 4-5 hores. Escórrer-les posar-les en una cassola amb l'aigua.
-
PAS 2
Ofegar el Sofregit de Ceba en Trossos, els alls, la cansalada o el xoriço i la costella de porc. Finalment, afegir-hi el Sofregit de Tomàquet en Trossos i el llorer.
-
PAS 3
Ofegar el Tomate Frito Gallina Blanca, els alls, la cansalada o el xoriço i la costella de porc. Finalment, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i el llorer.
-
PAS 4
Afegir-hi les llenties i coure-les a foc lent durant uns 45 minuts junt amb l'Avecrem Caldo de Carn esmicolat. Comprovar el punt de cocció i treure el llore i els alls abans de servir.
-
PAS 5
Afegir-hi les llenties i coure-les a foc lent durant uns 45 minuts junt amb l' Avecrem 100% Natural Carne esmicolat. Comprovar el punt de cocció i treure el llore i els alls abans de servir.