LLENTIES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer LLENTIES

  • PAS 1

    Posar les llenties en remull 4-5 hores. Escórrer-les posar-les en una cassola amb l'aigua.

  • PAS 2

    Ofegar el Sofregit de Ceba en Trossos, els alls, la cansalada o el xoriço i la costella de porc. Finalment, afegir-hi el Sofregit de Tomàquet en Trossos i el llorer.

  • PAS 3

    Ofegar el Tomate Frito Gallina Blanca, els alls, la cansalada o el xoriço i la costella de porc. Finalment, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i el llorer.

  • PAS 4

    Afegir-hi les llenties i coure-les a foc lent durant uns 45 minuts junt amb l'Avecrem Caldo de Carn esmicolat. Comprovar el punt de cocció i treure el llore i els alls abans de servir.

  • PAS 5

    Afegir-hi les llenties i coure-les a foc lent durant uns 45 minuts junt amb l' Avecrem 100% Natural Carne esmicolat. Comprovar el punt de cocció i treure el llore i els alls abans de servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online